Kék Púder kozmetika és stílusiskola

NŐI Stílus Mentorprogram

Nőiesség, kreativitás, kecsesség, báj, önismeret, tudatosság, harmónia, szexepil.

Hogyan? Olvass tovább!

Nincs több káosz

Mi lesz?
-Örökös rend a szekrényedben
-Használható ruhatárad
-Átlátható tárolásod


Nincs felesleges vásárlás

Mi lesz?
-Tudatos ruhatárad
-Hozzád illő szabásvonalak
-Kézzelfogható listád


Nincs unalmas öltözködés

Mi lesz?
-Színhelyes ruhatárad
-Kreatív stílusismereted
-Tökéletes megjelenésedHihetetlen? Pedig nem az. Te is meg tudod csinálni!

Változtass, hogy változz!

Tudom, hogy ehhez segítség kell. Egy terv, egy kontroll. Ezért vagyok itt, hogy együtt csináljuk.


3 alap lépést fogsz először begyakorolni

1. Meg kell ismerned az alakod, (tehát nem tudnak majd, egy olyan ruhára sem rábírni az eladók a boltban, ami nem előnyös az alakodra)
2. Tisztában kell lenned az előnyös színvilágoddal (rá sem nézel ezentúl olyan színekre a boltban, ami nem szépít téged)
3. Tudatosan kell építened a stílusod (megismered és használni fogod a rád jellemző stíluselemeket) .

Amíg nem vagy tisztában az alapokkal, azaz az erősségeiddel és a gyengeségeiddel csak kapkodni fogsz és nem sikerül elérni a hőn áhított sikkes megjelenést. 


A Mentorprogram önismereti út is egyben, mely 12 héten át vezet Téged kézen fogva. Ellát utasításokkal hétről hétre. Járd végig az utat lelkiismeretesen, tedd oda magad 100%-ban, akard elérni a hőn áhított külsőd, eleganciád, nőiességed. Építs az alapokra, arra amid már van. Csatlakozz az elegáns és magabiztos nők táborához. Add meg magadnak az esélyt a változáshoz, a sikerhez.
Figyelmeztetlek, hogy változást csak változtatással tudsz elérni, az ellenkezőjében bízni álmodozás.
Változtatni régi szokásokon talán a legnehezebb kihívás. Az új szokások kialakításához idő és segítség kell, légy türelmes és kitartó. 

  1. Akard 
  2. Hidd 
  3. Ne add fel 
Mobirise

Neked készítettem a 3 hónapos online Stílus Mentorprogramot 

...hogy mindig csinos, elegáns, nőies, jól öltözött és magabiztos legyél!

A személyi stylistod én leszek, Kishonthy Csilla, - stílustanácsadó, sminkes, a Matis kozmetikai márka trénere, - aki hétről hétre küldöm neked a feladatokat, az oktató anyagokat, megmondom mit mikor és hogan csinálj. Követem a fejlődésed, hogy egyre stílusosabban öltözz. Közösen megvalósítjuk, hogy a gardróbod is és a megjelenésed is tökéletes legyen. Csak 3 hónap! Szánd magadra ezt az időt, legyél türelemmel, változni fogsz garantálom! Látni fogod milyen egyszerű és egyben nagyszerű.

Tartozz Te is az elegáns és magabiztos NŐK táborához!

Mit tartalmaz a Stílus Mentorprogram?

Mobirise

Azonnal kivitelezhető ötleteket

Rengeteg tanácsot, pl hogyan mérd le magad, hogyan csinálj fotót, hogy állapítsd meg a színeid, a stílusod ... azután inspirációt, sok fotót és még több példát kapsz arra, hogyan tedd stílusosabbá a megjelenésed, otthon, munkahelyen és bárhol ahol megjelensz. Heti rendszerességgel érkeznek az e-mailek a postaládádba 3 hónapon át, összesen 12 tanácsadó e-mail.

Mobirise

Gyakorló feladatokat

Természetesen nem ellenőrzöm le hogy, minden feladatot megcsinálsz-e. Azonban, ha komolyan szeretnél egy frissebb, stílusosabb, magabiztosabb külsőt érdemes gyakorolni. A gyakorlás teszi a mestert. Így fogsz fejlődni, átalakulni egy csodaszép nővé, aki ha belépsz valahova, minden szem rád figyel majd. 

Mobirise

Egyedi stílus és gardrób kialakítást

Megismered azt, hogyan szelektáld a ruhatárad és hogyan rendezd újra, úgy, hogy csupa olyan darab legyen benne, amely a legjobban kiemeli az előnyeid. Megismered a gardróbrendezés szabályait, amely megkönnyíti az öltözködésed a mindennapjaidban. Sok ötletet kapsz a vásárláshoz, nem fogsz többet elcsábulni, mert pontosan fogod tudni, hogy mi illik hozzád.

Nézz bele a 12 hetes

Stílus Mentorprogram anyagába,

ilyen emaileket fogsz kapni.

Ha tetszik a gondolat, hogy végre megreformáld az öltözködésed és egy ízig vérig NŐ nézzen vissza rád a tükörből, itt a helyed. Kattints a jelentkezem gombra.

A megrendelésed mellé tartozik még ...

Mobirise

1# Egy támogató zárt fb csoport

Egymást segítő zárt facebook csoportot hoztam létre, ahol segítő, támogató társakra találsz. A csoportban bátran kérdezhetsz és támogathatsz is, hiszen csak mi látjuk egymás között. Egymástól is sokat lehet tanulni. A csoportban velem is találkozhatsz, tőlem is kérdezhetsz.

Mobirise

2# Gardróbrendező video

Egy kis betekintést és inspirációt kaphatsz, megmutatom én hogyan csinálom, a saját gardróbomba engedlek be. A ruhásszekrényed széppé és átláthatóvá tétele, alapja lesz az öltözködésednek. 

A 3 hónapos Stílus Mentorprogramomat nagyon kedvező áron adom neked. Használd ki ezt a rendkívüli lehetőséget.

Az ára 

24790 Ft 

Mobirise

Az igaz, hogy helyetted nem tudok dolgozni, a munkát neked kell beletenni, de fogom a kezed, hétről hétre kísérlek. Az a tapasztalatom, hogy 3 hónap alatt megtörténik a változás, ha addig kitartasz és követed az utasításokat hétről hétre. Változni nehéz, tudom. A régi szokások visszahúzhatnak, ezért van ez a mentorprogram, hogy a segítségedre legyen. Légy türelmes és következetes! Az új szokások kialakításához kell ez a 3 hónap.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Éld meg a nőiességed, melyet a külsőd is hangsúlyoz. Vedd észre a kíváncsi pillantásokat, amikor megnéznek. 

Jelentkezéshez kattints a lenti gombra. Várlak.

Üzemeltető: Kishonthy Csilla EV, Kék Púder Kozmetika & Stílusiskola  www.kekpuder.hu
Cím: 3530 Miskolc Nefelejcs utca 1/a
Adószám: 61801563-1-25
E-mail: info(kukac)kekpuder.hu  | ÁSZF | Jogi nyilatkozat | Adatkezelési nyilatkozat

Made with ‌

HTML Code Generator